MENU
Sluiten

Teamleider werkvoorbereiding

Teamleider werkvoorbereiding

Door de sterk veranderende wijze waarop mensen met elkaar communiceren neemt het belang van een goede ontmoetingsplaats toe. Die ontmoetingsplaats moet inspireren en mensen in staat stellen hun doelen te bereiken. Wij maken het verschil bij het realiseren van een inspirerende omgeving.

Gielissen Interiors | Exhibitions | Events is in 80 jaar uitgegroeid tot marktleider in Nederland en behoort tot de top van Europa. Wij ontwikkelen en realiseren effectieve oplossingen voor nationale en internationale opdrachtgevers. Jaarlijks zorgen 300 medewerkers wereldwijd voor 1.500 projecten. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. Maar ook vanuit Duitsland, België, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten.

De Business Unit Interiors in Helmond maakt interieurs in alle soorten en maten. Voor kantoren, hotels, horecagelegenheden, ziekenhuizen, winkels, monumentale panden, noem maar op. We kunnen met recht zeggen dat we voor elk interieur een maatwerk oplossing hebben. Kwaliteit staat centraal bij alles wat we doen. Met mooie materialen, creativiteit, vakmanschap en moderne productietechnieken brengen wij onze projecten voor kleine en grote opdrachtgevers tot een indrukwekkend eindresultaat. Gielissen is naast het maken van hoogwaardige interieurs ook gespecialiseerd in het realiseren van onderscheidende beurspresentaties en event services. Daarnaast hebben wij een scheepswerf waar ‘houseboats’ worden gebouwd.

Op de afdeling Werkvoorbereiding werkt een toegewijd team aan het project, volgens planning en de  overeengekomen specificaties en budget, en het uitvoeren van alle projectvoorbereidende werkzaamheden. Taken en werkzaamheden zijn onder meer het aanleveren van tekeningen en werkbonnen, CNC programma’s, het inkopen van materialen en het signaleren en knelpunten richting de projectmanager. 

Functie-eisen

Een afgeronde bouwtechnische MBO+/HBO opleiding
Ervaring in de aansturing van teams
Kennis van de  interieurbouw
Kennis van 3D tekenprogramma’s
Kennis van materialen, verbindingen (hout, metaal, glas, kunststoffen) en productietechnieken

Wat biedt Gielissen?

Jij ontwikkelt je intern en extern binnen de Gielissen familie en groeit zo door in jouw droombaan. Je salaris is prima en we hebben arbeidsvoorwaarden die passen bij een gezonde en ambitieuze marktleider.

 

Locatie: Helmond
Business unit: Gielissen Interiors
Dienstverband: 40 uur (full time)
Opleiding: MBO+/HBO

Apply

Bel of mail je HR adviseur Andrea den Haan,
telefoonnummer: 040 235 36 37 of e-mail: vacatures@gielissen.nl