MENU
Sluiten

Projectmanager/- directeur Turn Key

Projectmanager/- directeur Turn Key

Door de sterk veranderende wijze waarop mensen met elkaar communiceren neemt het belang van een goede ontmoetingsplaats toe. Die ontmoetingsplaats moet inspireren en mensen in staat stellen hun doelen te bereiken. Wij maken het verschil bij het realiseren van een inspirerende omgeving.

Gielissen Interiors | Exhibitions | Events is in 80 jaar uitgegroeid tot marktleider in Nederland en behoort tot de top van Europa. Wij ontwikkelen en realiseren effectieve oplossingen voor nationale en internationale opdrachtgevers. Jaarlijks zorgen ruim 300 medewerkers wereldwijd voor 1.500 projecten. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. Maar ook vanuit Duitsland, België, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten.

Vanuit onze achtergrond zijn wij experts in het professioneel, tijdig en volgens afspraak opleveren van onze projecten. Dit wordt herkend in de markt, waardoor steeds meer opdrachtgevers er voor kiezen de totale projectregie van (af-)bouw projecten met een sterk interieur component volledig uit te besteden aan Gielissen Bedrijven B.V. En daarom zoeken wij ter aanvulling van ons team een Projectmanager/-directeur Turn Key.

Functieomschrijving

Ondernemend & Communicatief

Als Projectmanager/-directeur Turn Key begeleid je én ben je primair (af-)bouwtechnisch verantwoordelijk voor jouw Turn Key projecten binnen Gielissen. Maar je ziet ook commerciële kansen liggen voor de afdeling Turn Key en draagt bij die te verkrijgen. Zowel bij bestaande als bij nieuwe klant relaties. Je kent de contract afspraken van jouw projecten en houdt in nauwe samenwerking met Gielissen Interiors en je onderaannemers de klant goed geïnformeerd. Je hebt een natuurlijke drive om zaken tot een succes te maken. Klanten en onderaannemers van Gielissen kunnen rekenen op je volledige toewijding aan het project.

Sturend & Resultaatgericht

Je hebt een uitstekende inhoudelijk contractkennis van projecten en bent op de hoogte van de huidige (af-)bouw technieken en processen. Per project beheer jij het budget / marge / organisatie / kwaliteit / informatie & tijd en (de vijf beheer aspecten) én voldoe je aan de ISO9001 normen.

Jij staat erom bekend dat je bouwprojecten veilig, conform specificaties en binnen de tijd en budget weet op te leveren. Je kunt dit omdat jouw informatiestroom efficiënt en effectief is, zowel naar de klant als naar onderaannemers en intern naar andere afdelingen binnen Gielissen. Jouw credo is: ‘afspraak is afspraak’, wat geldt van het eerste klantcontact tot het afleveren van de sleutel.

Analytisch & Helicopterview

Je weet door analyse snel de vinger op de zere plek te leggen en voorkomt zo problemen in de projectuitvoering. Je houdt het overzicht, niet alleen over je eigen project(en) maar ook over de samenhang van jouw projecten met prioritering bij de klant, onderaannemers en andere opdrachten binnen Gielissen. Vanuit jouw overzicht heb je oog voor je eigen projectteam. Je motiveert en inspireert hen tot effectief handelen, om het gezamenlijke projectresultaat te behalen.

Functie-eisen

Circa 5 jaar ervaring in een vergelijkbare operationele functie, bij voorkeur in de (af-)bouw of bij een Turn Key gerelateerde projectorganisatie;
Commerciële ervaring is een pré;
Ervaring binnen Installatie technische branche is een pré;
HBO opleiding en HBO+/WO werk-/denkniveau;
Kennis van bestaande wet- en regelgeving, waaronder VGM en ISO9001;
Kennis en ervaring met LEAN en/of procesverbetering methodieken.
Aanvulling zoals C2C, duurzaamheid en projectmanagement methodieken, is een pré

Wat biedt Gielissen?

Bij Gielissen is er volop uitdaging en geen dag is hetzelfde. Je krijgt de kans om jouw stempel te drukken op toonaangevende projecten voor toonaangevende bedrijven en merken. Wij bieden jou een hele afwisselende werkomgeving waar je werkt aan zichtbaar resultaat. Ontwikkeling is een belangrijk speerpunt binnen ons HR-beleid. Daarnaast bieden wij jou:

Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring;
Mogelijkheid voor een prestatie afhankelijke bonus;
Aandacht voor persoonlijke groei en daarbij horende opleidingen;
Een enthousiast team met gedreven vakmensen.

Locatie: Helmond
Business unit: Gielissen Interiors
Dienstverband: 40 uur (full time)
Opleiding: HBO/WO+

Apply

Bel of mail je HR adviseur Andrea den Haan,
telefoonnummer: 040 235 36 37 of e-mail: vacatures@gielissen.nl