MENU
Sluiten

Coördinator buitendienst

Coördinator buitendienst

Door de sterk veranderende wijze waarop mensen met elkaar communiceren neemt het belang van een goede ontmoetingsplaats toe. Die ontmoetingsplaats moet inspireren en mensen in staat stellen hun doelen te bereiken. Wij maken het verschil bij het realiseren van een inspirerende omgeving.

Gielissen Interiors | Exhibitions | Events is in 80 jaar uitgegroeid tot marktleider in Nederland en behoort tot de top van Europa. Wij ontwikkelen en realiseren effectieve oplossingen voor nationale en internationale opdrachtgevers. Jaarlijks zorgen ruim 300 medewerkers wereldwijd voor 1.500 projecten. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. Maar ook vanuit Duitsland, België, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten.

Functieomschrijving

Anticiperen & Monitoren
Onze Coördinator Buitendienst verzorgt de planning van montagewerk. Je zorgt voor een planning die klopt met de montagedoelstellingen en beraamde kosten. Dagelijks wordt er een beroep gedaan op je flexibiliteit. Waar er gaten vallen, weet jij een backup.

Organisator & Besluitvaardig
Jij bent de spil in het netwerk van bedrijven en zzp’ers die assisteren bij montagewerkzaamheden. Dagelijkse taak is tevens het inhuren van materieel dat nodig is voor het juist uitvoeren van de diverse projecten. Samen met onze uitvoerders en projectmanagers evalueer je projecten en neem je het initiatief om verbeteringen door te voeren.

Coach
In de rol van Coördinator Buitendienst bezoek je met regelmaat de werklocaties. Je fungeert als coach richting (assistent) uitvoerders en buitendienstmedewerkers. Je bent aanspreekpunt voor alle vragen van (ingehuurde) buitendienst medewerkers en ziet erop toe dat de administratie op alle vlakken soepel en foutloos verloopt. Hierbij leg je de nadruk op de activiteiten en documentatie die de veiligheid waarborgt.

Functie-eisen

Kennis van montage en productietechnieken;
MBO werk-/denkniveau;
Leidinggevende ervaring;
VOL-VCA;
Een goed beheersing van de Nederlands taal (Engels en Duits is een pre)

Wat biedt Gielissen?

Bij Gielissen is er volop uitdaging en geen dag is hetzelfde. Je krijgt de kans om jouw stempel te drukken op toonaangevende projecten. Wij bieden jou een hele afwisselende werkomgeving waar je werkt aan zichtbaar resultaat. Ontwikkeling is een belangrijk speerpunt binnen ons HR-beleid.

Daarnaast bieden wij jou:

Een marktconform salaris;
Veel aandacht voor persoonlijke groei;
Een uitgebreid inwerktraject aangevuld met de benodigde opleidingen;
Een enthousiast team met gedreven vakmensen.

Locatie: Helmond
Business unit: Gielissen Interiors
Dienstverband: 40 uur (fulltime)
Opleiding: MBO

Apply

Bel of mail je HR adviseur Andrea den Haan,
telefoonnummer: 040 235 36 37 of e-mail: vacatures@gielissen.nl