MENU
Sluiten

Bistro PicnicFastfood restaurant

The Challenge

Fastfood restaurant. Dat klinkt als hamburgers met friet in een ongezellig restaurant van een grote keten. Maar een snelle hap kan ook anders: gezond, vers en ongelooflijk lekker. Zoals bij Picnic in HafenCity Hamburg. Gielissen heeft de inrichting zo ontworpen dat de gasten zich tijdens hun lunchpauze in een zonnig park wanen.

The concept

Het interieur van Picnic laat zien waar het bij de Bistro om gaat: luchtig, vol van smaak, met detail- en afwerkingsniveau van uitmuntende kwaliteit - en dat zonder showeffecten. Hoogwaardige reliëftegels geïnspireerd op Gaudí op de vloer en parket van olijfhout als blikvanger op de muur. De veelhoekige plaatsing van de vloertegels doet denken het typische ontwerp van Italiaanse ijssalons uit de jaren 50 van de vorige eeuw. Mondgeblazen vazen uit Spanje vangen het licht van de Bocci-lampen en baden de kamer in een warme en aangename sfeer. Maak kennis met verfijnde elegantie voor een moderne winkelinrichting.

The result

Diensten die we leveren als algemeen aannemer: projectmanagement, planning van technische gebouwinrichting, lichtontwerp, statica, vloerbedekking, gipsplatenbouw, ventilatietechniek en luchtreiniging, elektrische installatie, sanitair, keukeninstallatie, meubilering

Bistro Picnic

Bistro Picnic

Bistro Picnic

Bistro Picnic

Bistro Picnic

Bistro Picnic

Het interieur van Picnic laat zien waar het bij de Bistro om gaat: smaakvolle lichtheid, details van uitstekende kwaliteit - en dat zonder showeffecten.